Over IWTC

IWTC is opgericht door David Kunst. Met zijn jarenlange ervaring binnen EVOA (Ministerie Infrastructuur & Milieu) is hij hét aanspreekpunt voor al uw vragen over afbaltransport en hun vergunningen. Zijn uitgebreide kennis over het traject van vergunningaanvragen, de risico’s en kansen van internationaal afvaltransport vormen de basis voor zijn advies.

 

David Kunst M.Sc. heeft een bachelor diploma Aquatische Ecotechnologie en een master degree Environmental Science. Tijdens zijn opleiding heeft hij internationale ervaring opgedaan tijdens stages in Costa Rica en de Verenigde Staten. Na enkele jaren bij een ingenieursbureau te hebben gewerkt aan opdrachten bij Rijkswaterstaat, heeft hij de overstap gemaakt naar AgentschapNL (Ministerie van Economische zaken en later Ministerie van Infrastructuur en Milieu). Daar was hij projectadviseur en projectcoördinator voor vergunningverlening van internationale afvaltransporten.

Na een periode als senior adviseur bij het Commissariaat voor de Media gewerkt te hebben, keerde hij terug bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, afdeling Inspectie Leefomgeving en Transport.

Voor meer informatie kunt u bellen, mailen of kijken op LinkedIn (https://nl.linkedin.com/in/davidkunst/nl).

MorSka Design (c) 2018